Ημερολόγιο

1/4/2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Δεν υπάρχουν γεγονότα για τη συγκεκριμένη μέρα.
Ώρα Τίτλος Τύπος  
Δεν υπάρχουν γεγονότα για τη συγκεκριμένη μέρα.
Showing 0 results.

Γλώσσα

Blogs

« Πίσω

Phu Quoc Βιετνάμ

Ο πιο ευχάριστος προορισμός για τουριστικά «ψαγμένους» στην Kien Giang. Phu Quoc (εναέρια λήψη) 
Ο Phu Quoc είναι από τις πιο φημισμένες παραλίες της Βιετνάμ. Έχει κερδίσει γαλάζιες σημαίες και έχει φωτογραφηθεί από πολλά διεθνή περιοδικά.
Ουσιαστικά μιλάμε για διπλή παραλία που χωρίζεται στα δύο από έναν τεράστιο βράχο με μια τρύπα-στοά στο κέντρο του, ο οποίος προσφέρει προστασία από τον αέρα και σκιά για τον ήλιο. Σ” αυτόν τον βράχο υπάρχει και αναρριχητικό πεδίο για τους λάτρεις του αθλήματος. 
Από τις πιο διάσημες και όμορφες παραλίες του Βιετνάμ είναι ο Phu Quoc, που βρίσκεται στο ανατολικό Kien Giang στην πλευρά του Βιετνάμ και κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες και τουρίστες, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα χαρακτηριστικά αυτής της παραλίας της προσδίδουν χωρίς υπερβολές  την όψη ενός εξωτικού μέρους. Διαθέτει χρυσή άμμο, που συνδυάζεται με μικρό λευκό βοτσαλάκι και μικρές πετρούλες, και γαλαζοπράσινα νερά. Στο μέσον της παραλίας υπάρχει ένας μεγάλος βράχος που εισχωρεί αρκετά μέσα στη θάλασσα και μοιάζει να κόβει την παραλία στα δύο. Το μόνο σημείο στο οποίο ενώνονται τα δύο τμήματα είναι εκεί όπου οι δύο βράχοι σχηματίζουν μία τρύπα. Γύρω-γύρω υπάρχουν πολλά βράχια ενώ από την άλλη πλευρά του Phu Quoc υπάρχει ένας χείμαρρος, τα νερά του οποίου ενώνονται σε ένα σημείο με τη θάλασσα. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι ο Phu Quoc έχει κατακτήσει επί σειρά ετών τη γαλάζια σημαία, εξ’ αιτίας της καθαρότητας των νερών του.
Επόμενο
Σχόλια