Ημερολόγιο

1/4/2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Δεν υπάρχουν γεγονότα για τη συγκεκριμένη μέρα.
Ώρα Τίτλος Τύπος  
Δεν υπάρχουν γεγονότα για τη συγκεκριμένη μέρα.
Showing 0 results.

Γλώσσα

Blogs

« Πίσω

βίζα για το Βιετνάμ

Η βίζα για το Βιετνάμ online βρίσκεται ήδη στη διάθεσή σας
Αν ψάχνετε να βρείτε τον πιο άνετο, γρήγορο και εύκολο τρόπο απόκτησης μιας βίζας για το Βιετνάμ, τότε βρίσκεται το Vietnam visa on arrival online ήδη στη διάθεσή σας.
Άτομα που για πολύ καιρό παίζουν με τη σκέψη να έρθουν για επίσκεψη στο Βιετνάμ, έχουν πολλές φορές συμπεράνει αδικαιολόγητα ότι είναι δύσκολο να πάρει κανείς βίζα για το Βιετνάμ. Επειδή έχει αυξηθεί η ροή τουριστών τα περασμένα έτη, η κυβέρνηση τους Βιετνάμ παρέχει έναν τρόπο για να μπορεί να φτιάξει κανείς μια βίζα για το Βιετνάμ, φτηνά, αποτελεσματικά και άνετα για τουρίστες απ’ όλο τον κόσμο.
Βίζα για μία είσοδο με διάρκεια 1 μήνα μέχρι 3 μήνες και βίζα πολλαπλών εισόδων με διάρκεια 1 μήνα μέχρι 3 μήνες μπορεί τώρα να αποκτηθεί μέσω της ιστοσελίδας Vietnam visa on arrival. Σε αυτήν την σελίδα, μόλις έχετε κάνει την αίτηση και έχετε πάρει τη βεβαίωση, τότε σας εκδίδεται μια επιστολή έγκρισης. Αυτή η επιστολή είναι σημαντική για να κρατήσετε μια φωτοτυπία της, επειδή θα χρειαστεί να τη δείξετε πριν ανεβείτε στο αεροπλάνο για το Βιετνάμ και για να πάρετε τη βίζα κατά την άφιξη από το αεροδρόμιο του προορισμού σας.
Όλα διεξάγονται μέσω ίντερνετ και αν έχετε ποτέ αμφιβολία σχετικά με την αξιοπιστία της σελίδας αυτής, μιλήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης ή ακόμα και με το Γραφείο Μετανάστευσης του Βιετνάμ ή την πρεσβεία της χώρας σας για να πειστείτε για την νομιμότητα μιας τέτοιας σελίδας. Το Τμήμα Μετανάστευσης του Βιετνάμ έχει δώσει έγκριση στο Vietnam visa on arrival και μπορείτε να είστε σίγουροι για την αυθεντικότητά της και τις γρήγορες και άνετες υπηρεσίες που προσφέρουν.
Αν επιθυμείτε να επισκεφτείτε το Βιετνάμ και έχετε μόνο αρκετά λεφτά για να αποκτήσετε μια βίζα για το Βιετνάμ, το Vietnam visa on arrival μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ένα κατάλληλο και προσιτό κατάλυμα στην πόλη όπου θέλετε να μείνετε. Η ιστοσελίδα σας παρέχει μια λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία για να μείνετε και να περάσετε όλη τη διάρκεια της διαμονής σας. Επίσης σας δείχνουν τα καλύτερα εστιατόρια όπου μπορείτε να βρείτε νόστιμα και εκλεκτά φαγητά σε προσιτές τιμές, για να τα απολαύσετε.
Το ταξίδι και η εξερεύνηση του Βιετνάμ δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη, αλλά από τότε που η χώρα καλωσορίζει τους τουρίστες και έχει ανοίξει τις πόρτες της σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν πιο γρήγορα, απλά και προσιτά μέσα για εκείνους που αγαπούν την χώρα και επιθυμούν να την επισκεφτούν, μια χώρα που παραμένει αδάμαστη και ανέγγιχτη.
Για αυτόν τον λόγο δεν υπάρχει χώρος για σκεπτικισμό και αμφιβολία στο μυαλό σας για το πόσο εύκολο είναι να βρει κανείς μια βίζα για το Βιετνάμ στις μέρες μας. Γιατί δεν έρχεστε να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε τις ομορφιές του Βιετνάμ που θα είναι μια ταξιδιωτική και εξερευνητική εμπειρία της ζωής σας.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας για να επιβεβαιώσετε την επείγουσα βίζα
Παρακαλώ καλέστε μας στο για να επιβεβαιώσετε την επείγουσα βίζα για το Βιετνάμ.. Είμαστε ανοιχτοί 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα.
Μόλις έχουμε λάβει την αίτηστή σας για επείγουσα βίζα για Βιετνάμ, επικοινωνούμε με την Μεταναστευτική υπηρεσία του Βιετνάμ για την επείγουσα βίζα. Έπειτα σας στέλνουμε επιβεβαίωση μέσα σε 30 λεπτά.
Σημείωση:
-Δεν είμαστε υπεύθυνη για τυχόν απόρριψη της επείγουσας βίζας για το Βιετνάμ, επειδή η Μεταναστευτική Υπηρεσία του Βιετνάμ θα ελέγξει την αίτησή σας για βίζα και θα αποφασίσει για την έγκριση ή απόρριψή της.
-Η επείγουσα βίζα για το Βιετνάμ θα σφραγιστεί σε ένα αεροδρόμιο του Βιετνάμ (Noibai ή Tan Son Nhat ή Danang Airport).
-Η επείγουσα βίζα εγκρίνεται μόνο για ένα μήνα και είσοδο μια φορά.
Προηγούμενο
Σχόλια